Hae mukaan!

PITSIMISSI 2024


Lue lisää klikkaamalla linkkejä:

Vuoden 2024 Pitsimissi valitaan perinteiseen tapaan heinäkuussa Rauman Pitsiviikolla, finaali järjestetään torstaina 25.7.2024 Savilanpuiston lavalla tuhansien katsojien edessä. Tällaista yleisömerta ei näe missään muussa missikisassa Suomessa! Nyt valitaan järjestyksessään jo 47. Pitsimissi.

Kisan hakuaika alkaa 17.4.2024 ja kestää runsaan kuukauden eli sunnuntaihin 2.6.2024 klo 23.59 asti. Haun perusteella valitaan 20 semifinalistia joista lopulta valitut 10 finalistia kisaavat heinäkuun lopussa Pitsimissikisan finaalissa Raumalla. 

Ennen finaalitapahtumaa kierrämme kaupunkitapahtuma Pitsiviikon aikana kauniissa kaupungissamme ja erityisesti upeassa Vanhassa Raumassa joka on UNESCON Maailmanperintökohde, ainoa maailmanperintökaupunkikohde Suomessa.

Kilpailuun voi ilmoittautua mukaan lähettämällä meille sähköpostilla seuraavat tiedot itsestään:

  • Nimi
  • Osoite
  • Ikä (vähintään 18v)
  • Pituus
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Ammatti/koulutus
  • Harrastukset
  • Mahdollinen aikaisempi kilpailukokemus

Lisäksi kerro itsestäsi jotain vapaamuotoisesti. 

Hakemukseen ja erityisesti vapaamuotoiseen tekstiin kannattaa panostaa, sillä voi vaikuttaa suuresti siihen ketkä valikoituvat kisan semifinaalivaiheeseen mukaan.

Edellisten tietojen lisäksi tarvitsemme kisaan hakijasta selkeät kokovartalo- ja kasvokuvat. Voit lähettää useampiakin kuvia mutta katso ettei sähköpostiviestin koko kasva liian suureksi ja viesti jää siksi tulematta perille kokonaan. Huom: kuvia voi lähettää myös Whatsapin kautta, se onkin ollut viime vuosina suosituin tapa.

Voit laittaa viestin mukana myös somelinkkejä joista löytyy lisää kuvia ja tietoa sinusta (Facebook, Instagram jne.). Tämä on täysin vapaaehtoista mutta mielellämme tutustumme sinuun lisää sitäkin kautta.

Lähetä mainituilla tiedoilla ja kuvilla varustettu sähköpostiviesti osoitteeseen kilpailu(at)pitsimissi.fi. Korvaa osoitteen (at) -teksti @ -merkillä. Voit myös lähettää hakemuksesi Whatsapp -viestillä numeroon 044 577 8343.

Kannattaa varmistaa esim. tekstiviestillä em. numeroon onko hakemuksesi sähköpostilla tai Whatsapilla tullut varmasti perille meille. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Hakemuksensa lähettäneistä ehdokkaista valitaan kesäkuun alkupuolella 20 semifinalistia joita pyydämme lähettämään meille lyhyen esittelyvideon itsestään. Semifinalisteista valitaan lopuksi 10 finalistia jotka kutsutaan Raumalle kisaamaan Pitsimissin tittelistä heinäkuun lopussa.

Lue lisää Pitsimissikisasta kisan esittelysivulta, sieltä löydät paljon lisätietoa sekä mm. kansanedustaja Kristiina Salosen 40 -vuotisjuhlagaalassamme pitämän puheen. 

Tutustu myös blogiimme jossa paljon kisaan liittyvää asiaa sanoin ja kuvin. Pitkän ja kunniakkaan historian omaavan Pitsimissikisan alkuaikojen tunnelmiin voit tutustua Historiaa -sivulla.

Voit toki myös kysyä meiltä lisää kisasta käyttämällä em. yhteystietoja tai vaikka Facebookimme tai Instagramimme yksityisviestejä (@pitsimissi). Ota myös tilimme seurantaan jotta voit seurata tiedotustamme paremmin,

Lue myös alta kommentteja kisaan hakeneilta ja siinä jo kisanneilta. Huomaat varmasti että tämä on se missikisa johon sinäkin haluat osallistua!

Kommentteja kisaan osallistuneilta ja siihen hakeneilta:

Pitsimissikilpailuun päätin hakea, koska henkilökohtaisesti arvostan kilpailua suuresti.

Se on säilyttänyt arvokkuutensa vuosien ajan, missit ovat olleet hyvätapaisia ja päässeet tekemään monipuolisesti asioita.

Minulle on tärkeää, että mahdollisen tittelin voitettuani, voin kantaa sitä ylpeydellä ja kannustaa samasta haaveilevia osallistumaan ja omalta osaltani kannattaa kilpailua tulevaisuudessa."

Missit on toimineet mulla aina esikuvana ja inspiraationa ja olisi hienoa olla myös itse esikuva nuorille. Haen kilpailuun mukaan toistamiseen, sillä pitsimisseys tarjoaa todella paljon uusia upeita mahdollisuuksia.

Olen tehnyt välillä vapaaehtoistyötä ja uskon, että pitsimissinä voisin toteuttaa itseäni vielä enemmän siltä osin. Pitsimissit ovat olleet aina hyvämielisiä, positiivisia ja toimineet esimerkillisenä esikuvana lapsille ja nuorille."

Vaikka olenkin erittäin kilpailuhenkinen, olisin erittäin tyytyväinen jo päästessäni teidän korkeatasoiseen kymmenikköönne.
Rakastan esiintymistä ja olisi hienoa tutustua uusiin ihmisiin sekä päästä kiertueella konkreettisesti yleisön kanssa tekemisiin.

Uskon kisanne olevan minulle unohtumaton, opettavainen kokemus, jota en löytäisi muualta."

Arvostan kilpailun hyvää imagoa ja tyylikästä lähestymistapaa kauneuskilpailuihin.

Lisäksi mielestäni Pitsimissi on selkeästi koko Rauman (ja miksei koko Suomen) missi ja ihanalla tavalla läsnä arkisissakin asioissa koko missivuoden ajan."

Pitsimissikilpailussa minua erityisesti kiehtoo se kuinka siinä vaalitaan perinteitä, mutta kuitenkin kilpailu on nykyaikainen.

Myös Rauma kaupunkina miellyttää juuri samasta syystä - historia ja nykypäivä yhdistyy."

Päätin lähettää hakemuksen Pitsimissikilpailuun ensinnäkin siksi että olen kiinnostunut hyvin kiinnostunut kauneudesta sekä esiintymisestä.

Tämän lisäksi olen kuullut ystäviltäni ja tuttavilta joilla on kokemusta tästä kilpailusta pelkkiä hyviä ja positiivisia asioita. "

Niin ihania muistoja viime kesältä Pitsimissikisasta. Sain tutustua uusiin ihmisiin, täysin uuteen kaupunkiin sekä sain elinikäisiä ystäviä elämääni. Suosittelen lämpimästi tätä kisaa kaikille jotka rakastavat olla ihmisten kanssa tekemisissä sillä sitä Pitsimissi-kilpailu juuri on."

Who is going to be next? Suomen vanhimpiin kuuluvan, arvostetun ja lämminhenkisen kauneuskilpailun haku on nyt alkanut. Omasta kokemuksesta voin kertoa että jo finaaliin asti pääseville luvassa on korvaamaton kokemus upeassa Rauman kaupungissa, liuta uusia ystäviä, uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia..."  

Kilpailu josta saa ihania kokemuksia, muistoja ja ikioman missiperheen. Edelleen joka kesä haluaisin elää aina vaan uudelleen tään kisan. Ei tämä sen enempiä myyntipuheita tarvitse.
HAE ( tai mie haen uusiks!)"