Tunnelmia kisan tiimoilta

PITSIMISSIBLOGI

Kun keväällä 2020 olimme juuri avaamassa haun kesän Pitsimissikilpailuun, alkoi kuulua huolestuttavia uutisia ja pian meille olikin selvää se, ettei kilpailua voitaisikaan kesällä järjestää. Etenkin kun Rauman kaupunki siirsi koko Pitsiviikon nettitapahtumaksi.

Upea Milja valittiin Pitsimissiksi 25.7.2019 - palaan tässä kirjoituksessa ja etenkin sen kuvissa siihen vuoteen joka tästä ajasta alkoi. Miljan pitsimissivuosi oli sattuneista syistä lähes puolitoista vuotta, mutta tapahtumat ja kuvat ovat pääosin vuoden alkupuolelta, ennen kun kaikki sulkeutui.

Uusi Pitsimissi on jo valittu, mutta nyt on vielä aika katsoa taaksepäin kuluneeseen vuoteen. Se on ollut ihanan Amandan vuosi ja se on kulunut hirmu nopeasti.

Uusi Pitsimissi valitaan kuun loppupuolella ja onkin aika luoda katsaus kuvien kera hallitsevan Pitsimissimme Salla Valon missivuoteen. Salla on hoitanut vuotensa loistavasti ja hänestä olemme saaneet olla ylpeitä monessa kohdin.

Kun Pitsimissifinalistit liikkuvat kaupungilla, he näkyvät paitsi ihmisten joukossa, myös sosiaalisessa mediassa. Joitakin päivityksiä Facebookiin tai Instagramiin teemme myös valmisteluista. Mutta mitä kaikkea tapahtuu juuri ennen kuin finalistit saapuvat? Mitä tapahtui vuonna 2017?

Järjestimme 40 kruunatun Pitsimissin kunniaksi juhlavuoden aikana kaksi Pitsimissikahvilaa ja yhden isomman juhlagaalan, joista kaikki tuotto kerättiin yhdelle pankkitilille. Saimme mukaan niin paljon yrityksiä ettei meidän tarvinnut kattaa vuosittain järjestettävän kilpailun käyttövaroista kuin loput pienet sekalaiset kulut ja pystyimme...

Nyt on meidän hyväntekeväisyysgaalamme juhlittu. Juhla onnistui hienosti, siitä kiitos lukuisille yhteistyökumppaneillemme jotka lähtivät hienosti mukaan tekemään hyvää kanssamme. Oman suuren panoksensa juhlan onnistumiseen toivat upeat esiintyjät ja ihanat vieraat. Olemme Hansin kanssa iloisia, kun vihdoin saimme toteuttaa pitkään suunnittelemamme...

Olen ennenkin kirjoittanut siitä, miten itse mielessäni yhdistän missikilpailut ja hyväntekeväisyyden melko kiinteästi yhteen, vaikka monen kisan kohdalla tilanne ei valitettavasti nykyään se olekaan. Kun aikanaan ostimme perinteisen Pitsimissikilpailun, meille oli selvää, että kun saamme kilpailun järjestelyt rutinoitua, niin jotenkin huomioimme...

Pitsimissikilpailun juhlavuoden kunniaksi keräämme rahaa hyväntekeväisyyteen. Toukokuussa Ravintolapäivänä järjestimme ensimmäisen Pitsimissikahvilan, elokuussa oli toisen kahvilan vuoro. Yhteistyössä kanssamme Silmäoptikot Palmu. Saimmekin järjestää kahvilamme heidän upeissa tiloissaan. Näin asiakkaat saivat samalla bonuksena tutustua kahvittelun...

Kirjoitin aikaisemmin ensimmäisen osan upean Ulrikan vuodesta. Nyt vuosi alkaa olla lopuillaan, tämän vuoden finalistit on valittu ja julkaistu. Haikein mielin luovumme Ulrikasta hallitsevana pitsimissinä, mutta muuten emme tästä omasta pitsimissityttärestämme luovu.
Nyt on kuitenkin aika muistella vielä Ulrikan missivuosi loppuun.