Hae mukaan !

PITSIMISSI 2019

Viisi Pitsimissiä ja usean eri vuoden finalisteja 40v-hyväntekeväisyysgaalassa 28.10.2017.
Viisi Pitsimissiä ja usean eri vuoden finalisteja 40v-hyväntekeväisyysgaalassa 28.10.2017.

Vuoden 2019 Pitsimissin haku on käynnistynyt!

Kilpailuun voi ilmoittautua lähettämällä meille sähköpostilla seuraavat tiedot itsestäsi:

  • Nimi
  • Osoite
  • Ikä (vähintään 18v)
  • Pituus
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Ammatti/koulutus
  • Harrastukset
  • Mahdollinen aikaisempi kilpailukokemus

Lisäksi kerro itsestäsi jotain vapaamuotoisesti.

Hakemukseen ja vapaamuotoiseen tekstiin kannattaa panostaa, se vaikuttaa suuresti siihen ketkä valitaan kisaan mukaan.

Edellisten tietojen lisäksi tarvitsemme kisaan hakijasta selkeät kokovartalo- ja kasvokuvat. Voit lähettää useampiakin kuvia mutta katso ettei sähköpostiviestin koko kasva liian suureksi ja viesti jää siksi tulematta perille kokonaan. Kuvia voi lähettää myös Whatsapin kautta.

Voit myös laittaa viestiisi mukaan www -linkkejä joista löytyy lisää kuvia sinusta (jokin oma kuvagalleria, Facebook, Instagram tms.). Tämä on luonnollisesti täysin vapaaehtoista ja lähinnä vaihtoehtona sille että laittaisit samoja kuvia sähköpostiviestiisi jolloin viestin koko voi kasvaa liian suureksi.

Lähetä mainituilla tiedoilla ja kuvilla varustettu sähköpostiviesti osoitteeseen kilpailu(at)pitsimissi.fi. Korvaa osoitteen (at) -teksti @ -merkillä. Voit myös lähettää Whatsapp -viestin numeroon 044 577 8343.

Myös kirjeitse voi ilmoittautua kisaan niin halutessaan kirjoittamalla paperille edellämainitut tiedot ja laittamalla mukaan vaaditut kuvat. Lähetä kirje osoitteeseen:

Dentelle Rauma
Pitsimissikilpailu
Rautatienkatu 3b
26100 RAUMA

Jos haluat kysyä lisätietoja kilpailusta tai siihen ilmoittautumisesta voit lähettää sähköpostia tai soittaa / tekstiviestittää / laittaa Whatsapp -viestiä numeroon 044 577 8343 / Riikka Lehtinen.

Kannattaa varmistaa esim. tekstiviestillä em. numeroon onko hakemuksesi sähköpostilla tai kirjeellä tullut varmasti perille meille. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Hakemuksensa lähettäneistä ehdokkaista valitaan kesäkuun alkupuolella 20 semifinalistia jotka lähettävät meille lyhyen esittelyvideon itsestään. Semifinalisteista valitaan lopuksi 10 finalistia jotka kutsutaan Raumalle kisaamaan Pitsimissin tittelistä heinäkuun lopussa.

Lue lisää Pitsimissikisasta kisan esittelysivulta, sieltä löydät myös kisasta sanottuja kommentteja sekä kansanedustaja Kristiina Salosen juhlagaalassamme pitämä puhe. 

Tutustu myös blogiimme jossa paljon kisaan liittyvää asiaa sanoin ja kuvin. Hallitsevan Pitsimissimme Salla Valon tunnelmia löydät Voittajat -sivulta, kannattaa lukea. Kisan alkuaikojen tunnelmiin voit tutustua Historiaa -sivulla.

Huomaat että tämä on kauneuskisa johon kannattaa osallistua!