2020 kruunaustilaisuus kuvin

20.06.2022

Tai oikeastaan pitäisi sanoa "tilaisuudet" sillä niitä oli kaksi. Tautitilanne ympärillämme velloi sillä voimakkuudella, että oli parasta järjestää tilaisuudet niin vähällä ihmismäärällä kuin se vaan voisi olla mahdollista.

Vuoden 2020 kolmikko Venla, Kiia ja Suvi
Vuoden 2020 kolmikko Venla, Kiia ja Suvi

Varsinainen kolmikkokuvakin otettiin vasta seuraavana kesänä, juuri ennen kuin he luovuttivat nauhansa ja kruununsa seuraaville. Se oli ensimmäinen kerta kun he olivat samassa paikassa valintansa jälkeen.

Parasta oli että saimme Miljan kruunaamaan ja hyvän tilan Cafe Salista. Tunnelma oli todella hyvä, yllätysmomenttia ei enää valitulla Pitsimissillä tässä kohden tosin ollut kuten normaalisti lavalla on.

Lähitilanteissa pidimme maskeja ja puuttumaan jäivät ne tälle kilpailulle ominaiset lämpimät halaukset. Mutta tunnelma oli lämmin ja saimme näin virallisesti kruunattua uuden Pitsimissin.

Pitsimissi 2020 Kiia Pitkäsen kruunaus tapahtui vasta vuoden 2021 alussa, vaikka valinta oli tehty ja julkaistu jo vuoden 2020 lopussa. Kokoonnuimme Cafe Salin alakerran kabinettiin, kiitos Cafe Salille lounaasta ja kuohuvasta. 

Kokoonnuimme minimimäärällä ihmisiä, vain Kiia ja Milja, joka kruunasi seuraajansa sekä me järjestäjät, Hans joka kuvasi kruunauksen videolle ja minä joka "juonsin" tilaisuuden ja autoin palkintojen jakamisessa.

Kruunauskuvat ovat kuvakaappauksia videosta.

Kiian asu Boutique Cameo
Kiian asu Boutique Cameo

Vaikka valinta oli poikkeuksellinen saamme kiittää yhteistyökumppaneitamme siitä ettei uuden Pitsimissin tarvinnut tyytyä vain titteliin. 

Kiia sai Lumoavan upean Bella -kaulakorun kuten niin moni Pitsimissi ennen häntä on saanut. Lisäksi Kukka Shop Rosa teki aivan upean talvisen kukkakimpun Kiialle.

Muistimme Kiia myös nyplätyllä kirjanmerkillä, koska hän ei nyt pystynyt osallistumaan nopein nyplääjä -kisaan, sitä kun ei vuonna 2020 järjestetty.

Upeat palkinnot Kiia sai myös Arispo.comilta, kylpytakki ja pyyhe omalla brodeerauksella. Kerassaan upeat, todella iso kiitos näistä.

Myös kauniit maskit Pitsimissilogolla ovat Arispo.comista. Arispo muisti myös kruunustaan luopuvaa Miljaa brodeeratulla pyyhkeellä.

On todella iso asia että meillä on hyviä yhteistyökumppaneita, jotka soveltuvin osin olivat mukana myös poikkeustilanteessa.

Pitsiprinsessojen kruunaus suoritettiin myös Cafe Salin kabinetissa, se siirtyi vuoden 2021 kesälle, ehdimme kuitenkin ennen uusien valintaa kruunaamaan nämä ihanat prinsessat.

Kiitos Cafe Salille kun saimme taas turvallisen paikan kruunaukselle, johon Venlan ja Suvin lisäksi osallistuivatkin vain Hans ja minä. Koska edellisiä prinsessoja ei ollut paikalla, sain ilon ja kunnian kruunata nämä ihanat. 

Hyvällä fiiliksellä juhlistimme Pitsiprinsessojemme kruunajaisia Cafe Salin hyvän ruuan ja kuohuvan merkeissä ja meillä oli oikein mukava hetki näiden upeiden prinsessojen kanssa.

Poikkeuksellisissa olosuhteissa järjestetyt tilaisuudet viimeistään todistivat sen mitä olemme kauan sanoneet: On olemassa Pitsimissiperhe.  

Kävimme myös ulkona ottamassa kuvia, kuvat näyttävät rauhallisilta, mutta lempeän tunnelman vastakohtana kuvaushetkellä oli tuulista. Tuuli ei kuitenkaan hyydyttänyt näiden ihanien prinsessojen kauniita hymyjä.

Upea kolmikkomme. Pitsimissi Kiia ja hänen Prinsessansa Venla ja Suvi. 

Lumoavan Bella -korusarjan palkinnot
Lumoavan Bella -korusarjan palkinnot


Kuvissa huomio kiinnittyy paitsi tietysti näihin kauniisiin ihmisiin, myös kerrassaan upeisiin kukkakimppuihin. Kukissa näkyy talvi ja kesä. Kiitos vielä Kukka Shop Rosalle.

Myös Venla ja Suvi saivat Lumoavan kauniit Bella -riipukset muistoksi.

Omasta näkökulmastani katsottuna parasta näissä tilaisuuksissa oli se miten lämmin tunnelma niissä oli.
Miten nämä poikkeuksellisissa olosuhteissa järjestetyt tilaisuudet viimeistään todistivat sen mitä olemme kauan sanoneet: On olemassa Pitsimissiperhe. 


Lämpimin ajatuksin

Riikka