Juhlavuoden toinen Pitsimissikahvila

22.08.2017

Pitsimissikilpailun juhlavuoden kunniaksi keräämme rahaa hyväntekeväisyyteen. Toukokuussa Ravintolapäivänä järjestimme ensimmäisen Pitsimissikahvilan, elokuussa oli toisen kahvilan vuoro. Yhteistyössä kanssamme Silmäoptikot Palmu. Saimmekin järjestää kahvilamme heidän upeissa tiloissaan. Näin asiakkaat saivat samalla bonuksena tutustua kahvittelun merkeissä Rauman laajimpaan silmälasikehysten ja aurinkolasien valikoimaan.

Toukokuun kahvilan tapaan oli nytkin tutustuttavana lehtileikkeitä vanhoilta vuosilta
Toukokuun kahvilan tapaan oli nytkin tutustuttavana lehtileikkeitä vanhoilta vuosilta

Tarjolla oli taas monenlaista suolaista ja makeaa. Yhtenä ehdottomasti mukaan kuuluvana tietysti Pitsimissileivos, tuo Hanna Östmanin suunnittelema suussa sulava herkku. 

Kahvilassa Pitsimissimme Salla Valo piti seuraa asiakkaille, monet asiakkaat tuntuivatkin tykkäävän jutteluhetkestä kahvittelun lomassa. Tarjolla oli myös kuvaesitys viiden viimeisen vuoden kilpailuista.

Erityinen kiitos tämän kertaisen kahvilan onnistumisesta kuuluu tietysti asiakkaille, mutta myös Sallalle sekä erityisesti Pekalle ja Silmäoptikot Palmulle!

Pitsimissikahvilassa tärkeää on tarjoilun ohella hallitsevan Pitsimissin aito läsnäolo, kahvilassa Salla jakoi myös nimikirjoituksia ja tietysti rapsutuksia paikan ihanalle Nipsulle

Kiitos taas kaikille osallistuneille, tämä oli toinen Pitsimissikahvila, jolla keräsimme rahaa juhlavuotemme hyväntekeväisyyskohteelle. Kaikki te jotka kahvilassamme kävitte, veitte taas tavoitettamme askeleen eteenpäin. Kahvilat jäävät nyt tältä osalta tähän ja nyt keskitymme lokakuussa järjestettävään Juhlagaalamme järjestelyihin.

Kesäterveisin

Riikka